Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ψήφισμα για την επικείμενη αξιολόγηση


Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας στη συνεδρίαση της Δευτέρας 03/09/2012 ομόφωνα αποφάσισε σχετικά με την επικείμενη αξιολόγηση στο Δημόσιο:
1. Η επικείμενη υλοποίηση της αξιολόγησης στο Δημόσιο αποτελεί βασικό μοχλό για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής και όργανο για την απόλυση χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων.
2. Η πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα είναι η ίδια που προσαρμόζει τον δημόσιο τομέα πιο αποτελεσματικά στις σημερινές ανάγκες του κεφαλαίου.
          Με βάση τα παραπάνω:
1.    Μπλοκάρουμε με όρους συλλογικών αποφάσεων και όρους κινήματος την οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης και την ακυρώνουμε στην πράξη με αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων.
2.     Σε εφαρμογή αυτών των αποφάσεων, δε συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με την εφαρμογή της αξιολόγησης (π.χ. ερωτηματολόγια κ.α.) και
3.    Κανένα στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης που αναλαμβάνει οποιονδήποτε ρόλο στην εφαρμογή της αξιολόγησης δεν έχει θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα. Έξω οι αξιολογητές από τα συνδικάτα και τα σωματεία.  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Ξανθάκης Σωτήριος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου