Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Καταγγελία κατά του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας



Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, καταγγέλλει τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, γιατί αρνήθηκε να συναινέσει, ώστε να παραχωρηθεί από την Διευθύντρια του ΟΑΕΔ  το αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου στην Α΄ ΕΛΜΕ, προκειμένου αυτή να πραγματοποιήσει εκεί  την Γενική Συνέλευσή της. Η άρνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα, να επιβαρυνθεί το σωματείο μας οικονομικά για την ενοικίαση άλλης αίθουσας.
Η διαχείριση της συγκεκριμένης αίθουσας γίνεται από τον ΟΑΕΔ και το Εργατικό Κέντρο πληρώνει μέρος των λειτουργικών εξόδων (ΔΕΗ) του κτηρίου, άρα και του αμφιθεάτρου όποτε αυτό χρησιμοποιείται. Παρόλο που η  Α΄ ΕΛΜΕ προσφέρθηκε να πληρώσει το αναλογούν τίμημα των λειτουργικών εξόδων, ο Πρόεδρος του εργατικού Κέντρου όχι μόνο δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα για συναίνεση παραχώρησης της αίθουσας αλλά και συμπεριφέρθηκε με προσβλητικό τρόπο στον πρόεδρο του σωματείου μας.
Επειδή το αμφιθέατρο έχει κατασκευασθεί από τις εισφορές των εργαζομένων , υποστηρίζουμε ότι θα πρέπει να παραχωρείται, όποτε ζητηθεί, για τις εκδηλώσεις των σωματείων των εργαζομένων και των συλλόγων τους.
            
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Ξανθάκης Σωτήριος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου