Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς – Διήμερο εκδηλώσεων – Κάλεσμα σε αγωνιστική ετοιμότητα



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, εύχεται σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη αλλά και αντοχή για τους δύσκολους αγώνες που τόσο αναγκαίοι φαντάζουν αυτή τη στιγμή.
Μετά τις δυσάρεστες αποφάσεις που πήρε και εφάρμοσε η κυβέρνηση μέσα στις διακοπές του καλοκαιριού (διαθεσιμότητα-απολύσεις 2000 περίπου συναδέλφων, κατάργηση τομέων και ειδικοτήτων της τεχνικής εκπ/σης) αλλά και τις εξαγγελίες του νέου Λυκείου, που προωθείται προς ψήφιση την Πέμπτη 5/9/2013 (προϊόν για το οποίο κανένας διάλογος δεν έγινε με την ομοσπονδία μας)  
κ α λ ο ύ μ ε
όλους σας σε αγωνιστική ετοιμότητα (στο φόντο των δραματικών εξελίξεων για την παιδεία, αλλά και τις εργασιακές μας σχέσεις) με το
1)    Να δώσουμε όλοι το αγωνιστικό παρών στο διήμερο εκδηλώσεων της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας  
·        Την Πέμπτη 5/9/2013 και ώρα 20:00΄ στην πλατεία της 23ης Μαρτίου (προβολή ενημερωτικού βίντεο και συζήτηση-ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον Γ. Γραμματέα της ΟΛΜΕ κ. Σταμάτη Νικολάου)
·        Την Παρασκευή 6/9/2013 και ώρα 20:00΄ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας (μουσική βραδιά από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας αλλά και άλλα σχήματα) και
2)    Επειδή η νέα σχολική χρονιά αναμένεται καυτή, σύντομα θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις μέσα από Γ. Συνελεύσεις (πιθανότατα την Τετάρτη 4/9/2013) κατά τις οποίες η μαζική συμμετοχή θεωρείται άκρως απαραίτητη. Η αποχή από τις μαζικές διαδικασίες και ο ατομικός δρόμος ισοδυναμούν με αυτοκτονία. Ως εκ τούτου καλό θα είναι την Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στους συλλόγους διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας να γίνουν ανάλογες συζητήσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι για λήψη αποφάσεων όταν και όποτε κληθούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ξανθάκης Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου