Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 9/12/2015

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας,  καλεί τα μέλη του σωματείου,  στην Τακτική Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 9/12/2015 και ώρα 9:00πμ στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».
          Για την ημερομηνία αυτή έχει δοθεί από τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση μας άδεια συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς της Α ΕΛΜΕ.
          Την ίδια ημέρα και μετά το τέλος της συνέλευσης από 14:00 έως 18:00, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για τη ανάδειξη του νέου ΔΣ , του νέου Εποπτικού και οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το τοπικό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
          Οι σταυροί προτίμησης για το ΔΣ και για την ΑΔΕΔΥ είναι έως 7  ενώ για το εποπτικό  είναι έως 3.
           Για την έγκαιρη εκτύπωση των ψηφοδελτίων η  κατάθεση των υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ , το νέο Εποπτικό και το τοπικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α ΕΛΜΕ μέχρι τις 24:00  της Παρασκευής 4/12/2015.

          Αν υπάρξει υποψηφιότητα μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αναλαμβάνει  ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει τον συνδυασμό να εκτυπώσει ικανό αριθμό ψηφοδελτίων με τις αντίστοιχες προδιαγραφές . Σε περίπτωση που η εκτύπωση γίνει στο τυπογραφείο που θα  εκτυπωθούν και τα άλλα ψηφοδέλτια, τα έξοδα τα καλύπτει η Α ΕΛΜΕ. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει το ψηφοδέλτιο.    
            

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Γεωργιόπουλος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου