Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Απάντηση σε κάλεσμα σχολικού συμβούλου

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας με αφορμή το πρόσφατο κάλεσμα του σχολικού συμβούλου του κλάδου ΠΕ04 έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Η συμμετοχή των συναδέλφων στις επιμορφωτικές συναντήσεις δεν είναι υποχρεωτική. Ο κάθε συνάδελφος/συναδέλφισσα έχει συνείδηση και υπευθυνότητα να κρίνει πόσο χρήσιμο είναι το περιεχόμενο της κάθε επιμόρφωσης για το διδακτικό του έργο.
2. Είναι απαράδεκτο να αναφέρονται ονόματα συναδέλφων που δεν έχουν συμμετάσχει σε κάποια ή κάποιες επιμορφώσεις. Αυτό δεν προάγει το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων αλλά δημιουργεί κλίμα καχυποψίας και κατηγοριοποίησης των συναδέλφων.
3. Το σωματείο μας διεκδικεί να επανέλθουν τα οδοιπορικά, σε όσους συναδέλφους/συναδέλφισσες δικαιούνται και συμμετέχουν στις επιμορφωτικές συναντήσεις και
4. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε πως οι επιμορφώσεις πρέπει να γίνονται ώστε οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και τις μεθόδους προσέγγισης των επιστημονικών αντικειμένων που διδάσκουν και προτρέπουμε τους συναδέλφους/συναδέλφισσες να συμμετέχουν σε αυτές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Γεωργιόπουλος Βασίλειος



Κουβάτσης Θεοδόσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου