Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Σίτιση μονίμων εκπαιδευτικών στη Λ.Α.Φ.Κ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
            Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας ενημερώνει τους συναδέλφους/φισσες – μέλη του σωματείου- ότι κατόπιν συνεννόησης με τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καλαμάτας, υπάρχει η δυνατότητα να διατίθενται καθημερινά μερίδες φαγητού από τη λέσχη, για να καλύπτονται στοιχειωδώς συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι, που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα έντονα οικονομικά προβλήματα. Το δυναμικό της Λέσχης αυτή τη στιγμή επιτρέπει την εξασφάλιση φαγητού για 20 έως 30 οικογένειες μονίμων εκπαιδευτικών (2 με 3 μερίδες φαγητού πακέτο για την κάθε μια καθημερινά) με διάθεση να μεγαλώσει ο αριθμός υπό προϋποθέσεις.
Συνάδελφοι/φισσες, καλείστε να απευθυνθείτε στην Α΄ ΕΛΜΕ και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας προκειμένου να καταρτιστεί κατάλογος για να γίνει εφικτό να αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη προσφορά σε μέλη του σωματείου που το έχουν ανάγκη, στέλνοντας ένα απλό email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΛΜΕ (aelmemessinias@gmail.com)  μέχρι και την Κυριακή 11/02/2018.  
Η πρωτοβουλία αυτή δεν αντικαθιστά την ανάγκη να αγωνιστεί αλλά και να στηριχτεί το σωματείο για την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου. με αγώνα ενάντια σε όλα εκείνα που έχουν οδηγήσει τους εκπαιδευτικούς σε συνθήκες ένδειας και εξαθλίωσης!

                                            
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Γεωργιόπουλος Βασίλειος



Ξανθάκης  Σωτήριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου