Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Κάλεσμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος 29-01-2019


              Συναδέλφισσα/συνάδελφε αναπληρωτή,
Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας,  προκειμένου να καθορίσει και προγραμματίσει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, για να πετύχουμε την κατάργηση του συστήματος διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, σας είχαμε προσκαλέσει σε κοινή σύσκεψη με το ΔΣ, την Τρίτη 29/01/2019 και ώρα 19:30΄ στα γραφεία του σωματείου Φραντζή 10 Καλαμάτα. Δυστυχώς η μη προσέλευσή σας οδήγησε σε ματαίωση της συνάντησης.
            Συναδέλφισσες και συνάδελφοι επειδή ο επίμαχος νόμος θα αλλάξει δραματικά τους πίνακες θεωρούμε πως δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση. Όμως αυτός ο αγώνας πρωτίστως πρέπει να δοθεί από σας, συνεπικουρούμενος από τους μόνιμους συναδέλφους, υπό τον  σχεδιασμό που θα προκύπτει από κοινές αποφάσεις ΔΣ ΕΛΜΕ και συντονιστικών αναπληρωτών.
            Ήδη σχεδιάζεται κοινή κινητοποίηση δασκάλων-καθηγητών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για παράσταση διαμαρτυρίας με συμβολική κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου την Τετάρτη 6/2/2019 και ώρα 13:30΄.
            Προκειμένου να αποφασίσουμε αν θα συμμετάσχουμε ως Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και να προγραμματίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες (κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας, σχεδιασμό τρόπου μεταφοράς) σας καλούμε να μας δηλώσετε στο email του σωματείου aelememessinias@gmail.com  τη συμμετοχή σας μέχρι την Κυριακή 3/2/2019 τα μεσάνυχτα.
Μόνο η συμμετοχή σας μπορεί να οδηγήσει σε νίκη. Να θυμάστε πως κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε εφόσον δεν δόθηκε.
Μην αμελήσετε!!! 
Μην σκύβετε το κεφάλι!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
                                            
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Γεωργιόπουλος Βασίλειος



Γαϊτάνης Φώτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου