Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Γενική Συνέλευση για εκλογή αντιπροσώπων για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ


    Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας,  καλεί τα μέλη του σωματείου,  στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 15/5/2019 και ώρα 9:30πμ στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».
      Για την ημερομηνία αυτή έχει δοθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας διευκολυντική άδεια στους εκπαιδευτικούς της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας προκειμένου να συμμετέχουν στις διαδικασίες.
   Την ίδια ημέρα και μετά το τέλος της συνέλευσης από 14:00΄ έως 19:00΄, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για τη ανάδειξη  των αντιπροσώπων για το19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Οι σταυροί προτίμησης είναι έως 6

    Για την έγκαιρη εκτύπωση των ψηφοδελτίων η  κατάθεση των υποψηφιοτήτων  θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας μέχρι τις 12μμ  της Κυριακής 12/5/2019.
   Αν υπάρξει υποψηφιότητα μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αναλαμβάνει  ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει τον συνδυασμό να εκτυπώσει το ψηφοδέλτιο για 700 αντίτυπα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές . Σε περίπτωση που η εκτύπωση γίνει στο τυπογραφείο (Λεβέντη Γιάννη) που θα  εκτυπωθούν και τα άλλα ψηφοδέλτια, τα έξοδα τα καλύπτει το σωματείο. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει το ψηφοδέλτιο.

    Για μια ακόμη φορά θα επισημάνουμε την αναγκαιότητα της έγκαιρης παρουσίας σας στην Γενική Συνέλευση (ώρα 9:30΄) ώστε να υπάρχει απαρτία και να ξεκινήσει. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος αναβολής με ότι αυτό συνεπάγεται.

                                                                            Για το ΔΣ         
Ο Πρόεδρος

Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο Γ. Γραμματέας
                                                          
Γαϊτάνης Φώτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου