Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

 

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας  ότι η τακτική γενική συνέλευση της Πέμπτης 27/01/2022 αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας (χαμηλή συμμετοχή συναδέλφων). Το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας αποφάσισε να καλέσει εκ νέου τα μέλη του σωματείου σε Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση  την Δευτέρα  31/01/2022 και ώρα 15:00 στον ημιυπαίθριο χώρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.

An και εφόσον στην συνέλευση της  31ης Ιανουαρίου επιτευχθεί η ελάχιστη  απαρτία  τότε την   Πέμπτη στις 03/02/2022 στο Φουαγιέ του Μέγαρου χορού Καλαμάτας  θα διεξαχθουν  οι εκλογές για τη ανάδειξη του νέου  Διοικητικού, του νέου Εποπτικού Συμβουλίου  του Σωματείου μας και των αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ από τις 10.00΄ έως τις 19.00΄.

          Οι σταυροί προτίμησης για το Δ.Σ είναι έως 7, για το Ε.Σ είναι έως 3 ενώ για τους Αντιπροσώπους στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ δεν υπάρχει περιορισμός.

 

          Για την έγκαιρη εκτύπωση των ψηφοδελτίων η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας μέχρι τις 12μ.μ της Δευτέρας   31/01/2022.

 

Για μια ακόμη φορά θα επισημάνουμε την αναγκαιότητα της έγκαιρης παρουσίας σας στην Γενική Συνέλευση (ώρα 15:00΄) ώστε να υπάρχει απαρτία  και να ξεκινήσει. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος αναβολής της γενικής συνέλευσης με ότι αυτό συνεπάγεται (π.χ μη εκλογή εφορευτικής επιτροπής)

 

Ο Πρόεδρος

 

 

              Κατσούλης Κωνσταντίνος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

     Ξανθάκης Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου