Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αντιρατσιστικό - Αντιφασιστικό φεστιβάλ



       Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας ενημερώνει τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας σχετικά με το αντιρατσιστικό φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα 6 και 7 Οκτωβρίου 2012, τα εξής:
1  .    Στις αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου, έγινε πρόταση προς το ΔΣ του Σωματείου από μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Καλαμάτας, να συνδιοργανώσουμε μια αντιρατσιστική εκδήλωση.
2  .  Το ΔΣ, συμφωνώντας επί της αρχής, ομόφωνα αποφάσισε να συνδιοργανώσει μια τέτοια εκδήλωση, με τους όρους να μη χρειαστεί  να συνεισφέρουμε χρήματα και να υπάρχουν και άλλοι ανάλογοι φορείς σε αυτή την συνδιοργάνωση.
3 . Στη συνέχεια, τόσο λόγω αντικειμενικών δυσκολιών όσο και τυπικών διαδικασιών, το ΔΣ του σωματείου δεν συναποφάσισε για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ούτε για τους ομιλητές. Δεν συμμετείχε στη διαμόρφωση των κειμένων και γενικώς σε καμία απόφαση σχετική με την εκδήλωση.
4. Το όνομά μας αναγράφεται στην αφίσα ως συνδιοργανωτές , επειδή δεν προλάβαμε εγκαίρως να ειδοποιήσουμε για την αποχώρησή μας από την συνδιοργάνωση.
        Ως εκ τούτου το ΔΣ του σωματείου, όπως επικροτεί κάθε προσπάθεια, που γίνεται με σκοπό την εξάλειψη του ρατσισμού και του φασισμού από τον τόπο μας, έτσι χαιρετίζει και εύχεται την επιτυχία και αυτής της προσπάθειας, αν και όπως γίνεται φανερό από τα παραπάνω, δεν συνεισέφερε με κανένα τρόπο σε αυτή την οργάνωση της εκδήλωσης.        
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Ξανθάκης Σωτήριος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου