Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας,  καλεί τα μέλη του σωματείου,  στην Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 19/12/2017 και ώρα 9:00πμ στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».
            Για την ημερομηνία αυτή έχει δοθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας διευκολυντική άδεια στους εκπαιδευτικούς της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας προκειμένου να συμμετέχουν στις διαδικασίες.
            Την ίδια ημέρα και μετά το τέλος της συνέλευσης από 14:00΄ έως 18:30΄, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για τη ανάδειξη του νέου Διοικητικού και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου του Σωματείου μας.
            Οι σταυροί προτίμησης για το ΔΣ είναι έως 7  ενώ για το ΕΣ  είναι έως 3.
             Για την έγκαιρη εκτύπωση των ψηφοδελτίων η  κατάθεση των υποψηφιοτήτων  θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας μέχρι τις 12μμ  της Πέμπτης 14/12/2016.

            Αν υπάρξει υποψηφιότητα μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αναλαμβάνει  ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει τον συνδυασμό να εκτυπώσει το ψηφοδέλτιο για 800 αντίτυπα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές . Σε περίπτωση που η εκτύπωση γίνει στο τυπογραφείο (Λεβέντη Γιάννη) που θα  εκτυπωθούν και τα άλλα ψηφοδέλτια, τα έξοδα τα καλύπτει το σωματείο. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει το ψηφοδέλτιο.
            Για μια ακόμη φορά θα επισημάνουμε την αναγκαιότητα της έγκαιρης παρουσίας σας στην Γενική Συνέλευση (ώρα 9:00΄) ώστε να υπάρχει απαρτία και να ξεκινήσει. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος αναβολής με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  
Κουβάτσης Θεοδόσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου