Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας την Παρασκευή 11 Μάη και κινητοποίηση στα προπύλαια για μαζικούς μόνιμους διορισμούς


Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των κινητοποιήσεων για μαζικούς μόνιμους διορισμούς, ενώνει τη φωνή του με ΟΛΜΕ - ΑΔΕΔΥ και καλεί τα μέλη του σωματείου να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια την Παρασκευή 11/5/2018 και ώρα 13:00΄.
Για την επιτυχία της κινητοποίησης κηρύσσουμε 3ωρη συμπληρωματική στάση εργασίας (08:00-11:00 για τα πρωινά και 17:30-18:00 και 21:00 έως τη λήξη του ωραρίου για τα εσπερινά σχολεία) για την Παρασκευή 11 Μάη.
Η ΟΛΜΕ για την ίδια ημέρα έχει προκηρύξει 3ωρη στάση 11:00-14:00 για τα πρωινά και τις 3 πρώτες διδακτικές ώρες για τα εσπερινά σχολεία.
Για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι και να μεταβούν στην Αθήνα το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ  προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση τους. Γι αυτό το λόγο παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι θέλουν να μετακινηθούν με αυτό να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στέλνοντας απλό ηλεκτρονικό μήνυμα με το όνομα τους (aelmemessinias@gmail.com) μέχρι την Πέμπτη 10 Μάη στις 14:00΄.

Απαιτούμε:
·         Κάλυψη όλων των κενών με μαζικούς μόνιμους διορισμούς.
·         Εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων.
·         14χρονο υποχρεωτικό δημόσιο δωρεάν σχολείο



                                                                                                                                                                  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Γεωργιόπουλος Βασίλειος



Ξανθάκης Σωτήριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου