Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Καταγγελία της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας


Το  Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας ομόφωνα, καταγγέλλει την απρόκλητα ανάρμοστη, σεξιστική, φραστική και σωματική επίθεση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Δ. Κυριτσόπουλου εναντίον της προέδρου της ΕΛΜΕ  Εύβοιας, Χαράς Νίκα, η οποία έλαβε χώρα στο γραφείο του την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018. Τη συγκεκριμένη ημέρα η συνάδελφος πήγε στη Διεύθυνση Δ/θμιας για να υπογράψει τους εκλογικούς καταλόγους ενόψει των υπηρεσιακών εκλογών και να παραλάβει αντίγραφα.
Ο Προϊστάμενος καταφέρθηκε με χυδαίες εκφράσεις που προσβάλλουν τον κλάδο των εκπαιδευτικών, στη συνέχεια άσκησε λεκτική και σωματική βία στην πρόεδρο της ΕΛΜΕ, στην προσπάθειά του να την βγάλει έξω από το γραφείο του.
Ανάλογη συμπεριφορά έχει επιδείξει ο συγκεκριμένος Προϊστάμενος και κατά το παρελθόν σε εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά γεγονότα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην συνάδελφο πρόεδρο Χαρά Νίκα και στην ΕΛΜΕ Εύβοιας και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα για την προάσπιση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων στο χώρο της εκπαίδευσης.

                                                                            Για το ΔΣ         
Ο Πρόεδρος

Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο Γ. Γραμματέας

Ξανθάκης  Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου