Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 18/12/2018


               Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας,  καλεί τα μέλη του σωματείου,  στην Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 18/12/2018 και ώρα 9:00πμ στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».
       Για την ημερομηνία αυτή έχει δοθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας διευκολυντική άδεια στους εκπαιδευτικούς της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας προκειμένου να συμμετέχουν στις διαδικασίες.
            Την ίδια ημέρα και μετά το τέλος της συνέλευσης από 14:00΄ έως 18:30΄, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για τη ανάδειξη του νέου Διοικητικού, του νέου Εποπτικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και των αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
            Οι σταυροί προτίμησης για το ΔΣ είναι έως 7, για το ΕΣ  είναι έως 3 ενώ για τους Αντιπροσώπους στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ δεν υπάρχει περιορισμός.

             Για την έγκαιρη εκτύπωση των ψηφοδελτίων η  κατάθεση των υποψηφιοτήτων  θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας μέχρι τις 12μμ  της Παρασκευής 14/12/2018.
            Αν υπάρξει υποψηφιότητα μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αναλαμβάνει  ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει τον συνδυασμό να εκτυπώσει το ψηφοδέλτιο για 800 αντίτυπα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές . Σε περίπτωση που η εκτύπωση γίνει στο τυπογραφείο (Λεβέντη Γιάννη) που θα  εκτυπωθούν και τα άλλα ψηφοδέλτια, τα έξοδα τα καλύπτει το σωματείο. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο εκπαιδευτικός που θα καταθέσει το ψηφοδέλτιο.

            Για μια ακόμη φορά θα επισημάνουμε την αναγκαιότητα της έγκαιρης παρουσίας σας στην Γενική Συνέλευση (ώρα 9:00΄) ώστε να υπάρχει απαρτία και να ξεκινήσει. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος αναβολής με ότι αυτό συνεπάγεται.

                                                                            Για το ΔΣ         
Ο Πρόεδρος

Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο Γ. Γραμματέας

Ξανθάκης  Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου