Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Συγχαρητήρια στις ομάδες Ρομποτικής


          Το Σάββατο 3/10/2015 στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής τρεις ομάδες του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας με την ονομασία Kalamata Sharks I, II και III διακρίθηκαν αφού κατέλαβαν αντίστοιχα την 1η, 2η και 2η θέση στις κατηγορίες που διαγωνίζονταν. Η διάκρισή τους αυτή τους έδωσε την πρόκριση για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επίπεδο Γυμνασίου τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας.
          Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας συγχαίρει τους μαθητές και τις οικογένειές τους, τον καθηγητή-προπονητή τους π. Σωτήριο Μαστέα και το σχολείο τους για την τεράστια επιτυχία τους, ελπίζοντας ταυτόχρονα να γίνουν πρότυπα προς μίμηση για όλους τους μαθητές μας.
          Γνωρίζοντας ότι ενώ η πολιτεία δια μέσω του Υπουργείου Παιδείας είχε θέση υπό την αιγίδα της τον εν λόγο διαγωνισμό, εντούτοις δεν έχει φροντίσει να παρέχει τα χρήματα τα οποία θα χρειαστούν για να μπορέσουν οι μαθητές με τους συνοδούς τους να μεταβούν στο Κατάρ, οδηγώντας τους γονείς των μαθητών μας και τον καθηγητή προπονητή να ψάχνουν για χορηγίες.
          Καλούμε κάθε αρμόδιο να μεριμνήσει για να βρεθούν τα κονδύλια που χρειάζονται ώστε και τώρα αλλά και στο διηνεκές να επιβραβεύουν την προσπάθεια των παιδιών και των καθηγητών-προπονητών όχι με λόγια αλλά διασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στους διεθνείς διαγωνισμούς χωρίς να πρέπει να βάζουν το χέρι στην τσέπη τους.
          Το ΔΣ τις Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας παρότι επιδιώκει και αγωνίζεται για να μπορέσει η συμμετοχή των ομάδων μας στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής να γίνει μέσω κρατικών κονδυλίων, εντούτοις μέχρι αυτό να επιτευχθεί συνεισφέρει από τα λιγοστά έσοδα της το ποσό των 500 ευρώ, ευχόμενοι ταυτόχρονα νέες επιτυχίες και ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεωργιόπουλος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου